Amants de la Veritat

9,75 

Zaït Moreno (Ciutat de Valéncia, 1975) obtingué en la present obra el Premi Federic Feases de Novela (XIII edició). Escritor, contacontes i creatiu, ha obtingut una quinzena de premis lliteraris, entre els que destaca l’Accèssit a la Flor Natural en els Jocs Florals de 2002, i el premi Adlert de novela en el mateix certamen de 1996.

In stock (can be backordered)

Category:

Description

A voltes, sents la dansa furtiva dels dubtes en el teu cor. Te fa cosquerelles i sents la necessitat d’obrir la boca i que ixca per ella convertida en palometes que li donen color a ta vida. A voltes, sents la necessitat de fUgir, de qüestionar-t’ho tot, de chillar-li al món que estàs fart d’esta hipocresia i d’esta esclavitut social que pareix no deixar-Nos ser feliços. A voltes, no sabem ni tan sols de qué volem fogir, provablement, de tu mateix. Pero igual un dia te decidixes. Aixina li passa al protagoniste de la novela.

“Aplegat el moment i a pesar de l’oposició de mos pares, partí en busca d’alguna cosa que, en realitat, no sabia qué era; pero ansiava una pau interior que no podia trobar en lo poble. Yo no volia ser un atre mort chillant llibertat mentres dormia, anhelava sentir-la dins de mi i viure-la. No sé d’a ón traguí les forces, pero ho fiu, sense maleta ni direcció, alcí veles i me deixí portar per la suau brisa que corria aquell matí.”

¿Qué és la Veritat? El nostre protagoniste farà un llarc viage per a descobrir-ho.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Amants de la Veritat”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.