Este divendres s’estudia la figura de Ricardo Samper

Continuant en el Curs d’Història de Valéncia, l’Aula d’Història de Lo Rat Penat, per motiu de la pandèmia del Covid-19 se celebra enguany de forma telemàtica. Cada divendres se penjarà en la web de Lo Rat Penat el tema realisat pel Prof. D. Fernando Millán, director de l’Aula.

El programa “Símbols de la nostra Història” presenta la conferència:

“Ricardo Samper”

A continuació vos deixem l’enllaç de baix per a poder vore la conferència:

Ricardo Samper

Ricardo Samper és un perfecte desconegut per a la major part dels valencians, i això a pesar de que fon un home que en el món de la política ocupà tots els càrrecs possibles. Fon primer Regidor de l’Ajuntament de Valéncia, Diputat Provincial més tart, Alcalde de la ciutat de Valéncia en els anys 21 i 22 del passat sigle, Diputat Nacional en les eleccions de l’any 1931, Ministre de Treball, Ministre d’Agricultura i Comerç, President del Govern de la República en l’any 34, Ministre d’Estat, d’Assunts Exteriors en els nostres dies, i President del Consell de l’Estat.
Muigué en l’exili, en Suïssa, en l’any 1938, fugint d’una mort segura.
A reivindicar la seua figura, a tornar-li el mèrit que li correspon en el reconeiximent general de la seua valia, dediquem la nostra conferència d’esta semana.

                                                                                             Fernando Millán

També pots sentir en vídeo, la presentació del professor Fernando Millán en el següent enllaç:

 

El Prof. Fernando Millán atendrà preguntes, dubtes, consultes i comentaris sobre els temes de l’Aula d’Història en el correu electrònic: secretaria@loratpenat.org