Te Deum i Sopar de Sant Donís

Te Deum a les 20:15 h en el Real Monasteri de Santa Maria d’El Puig i posterior Sopar de Sant Donís, a les 22 h, en el Restaurant “La Hípica”, C/ Jaca, 23 de Valéncia C.

En el Te Deum, la Regina dels Jocs Florals i la seua Cort d’Amor realisaran l’ofrena a la Mare de Deu d’El Puig, Patrona del Regne de Valéncia, i depositarem com és costum una corona de llorer en la tomba del Pare Jofré.

En ell predicarà Mariano Trenco, Retor de la real parròquia de Sant Martí de Valéncia. També cantarà la “Schola Gregoriana Laetentur”, dirigida per Luis Garrido, acompanyada en l’orgue per José David Asensi.

Per a facilitar la participació posarem un autobús que nos durà a El Puig i en acabant nos durà al restaurant. L’autobús estarà a les 19:15 en l’Albereda, al costat del Pont del Real, en la font de les Quatre Estacions, i eixirà a les 19:30 h per a dur-nos a El Puig, on a les 20:15 h celebrarem el Te Deum, i en acabant el mateix autobús nos durà al Restaurant “La Hípica” en Valéncia.

Preu tíquet sopar: 35 € socis, 40 € no socis, jóvens 15 € (fins als 25 anys). Reserves: secretaria@loratpenat.org i en la nostra sèu per les vesprades de 17 a 21 h, indicant si s’utilisarà l’autobús.

Les dònes, com és costum, seran obsequiades en la tradicional Mocaorà, gentilea de “La Casa de los Falleros”.

Acte Commemoratiu del Dia Nacional Valencià el 6 d’octubre en El Puig

Dins dels actes commemoratius del Dia de la Pàtria Valenciana, Lo Rat Penat organisa el tradicional Sopar de Sant Donís, que enguany celebrarem el dia 6 d’octubre, divendres, en el següent programa:

  • 21:00 h. Te Deum en el Monasteri de Santa Maria d’El Puig, acompanyat pels cants del Cor Popular de Lo Rat Penat.

Entrega del Premi Crit Valencià de l’Any 2017.

  • Seguidament, Sopar de Sant Donís en el restaurant Huerto de Santa María d’El Puig.

El tíquet-donatiu per al sopar serà de 35 € per als socis i 40 € per als no socis, ya es pot reservar i retirar a partir del dia 26 de setembre fins al dia 4 d’octubre en la nostra sèu social (Tel. 96 391 09 92).

Les dònes, com és costum, seran obsequiades en la tradicional Mocadorà, gentilea de Juan Boluda S.A. i de La Casa de los Falleros.

Esperem contar en l’assistència del major número de socis, amics i simpatisants per tal de compartir una nit tan entranyable al voltant d’este dia tan senyalat per als valencians.