Te Deum i Sopar de Sant Donís

Te Deum a les 20:15 h en el Real Monasteri de Santa Maria d’El Puig i posterior Sopar de Sant Donís, a les 22 h, en el Restaurant “La Hípica”, C/ Jaca, 23 de Valéncia C.

En el Te Deum, la Regina dels Jocs Florals i la seua Cort d’Amor realisaran l’ofrena a la Mare de Deu d’El Puig, Patrona del Regne de Valéncia, i depositarem com és costum una corona de llorer en la tomba del Pare Jofré.

En ell predicarà Mariano Trenco, Retor de la real parròquia de Sant Martí de Valéncia. També cantarà la “Schola Gregoriana Laetentur”, dirigida per Luis Garrido, acompanyada en l’orgue per José David Asensi.

Per a facilitar la participació posarem un autobús que nos durà a El Puig i en acabant nos durà al restaurant. L’autobús estarà a les 19:15 en l’Albereda, al costat del Pont del Real, en la font de les Quatre Estacions, i eixirà a les 19:30 h per a dur-nos a El Puig, on a les 20:15 h celebrarem el Te Deum, i en acabant el mateix autobús nos durà al Restaurant “La Hípica” en Valéncia.

Preu tíquet sopar: 35 € socis, 40 € no socis, jóvens 15 € (fins als 25 anys). Reserves: secretaria@loratpenat.org i en la nostra sèu per les vesprades de 17 a 21 h, indicant si s’utilisarà l’autobús.

Les dònes, com és costum, seran obsequiades en la tradicional Mocaorà, gentilea de “La Casa de los Falleros”.